כינים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

13/07/2009 | 13:52 | מאת: תמי

בתי בת החמישה חודשים נידבקה מאחיותיה בכינים מה עלי לעשות? אנא עיזרו לי תודה רבה.

אם יש לה שיער קצר מאד ופלומתי - ניתן רק לשים מרככך בכמות גדולה ולסרק מספר רב של פעמים עם מסרק כינים להוצאת הכינים והביצים ולחפוף בשמפו רוזמרין במידה ויש לה שיער ארוך ישנם תכשירים שאינם מבוססים על קוטלי חרקים - טבעיים יותר שניתן בהחלט להשתמש בהם

15/07/2009 | 17:16 | מאת: ריבקה לה

שנקרא ריזאלטס. חופפים פעם אחת איתו מסרקים במסרק צפוף ואחרי שבוע עושים עוד טיפול שכינים שבקעו מהביצים שהטילו הכינים לפני שמתו בטיפול הראשון (סליחה על התיאור הפלסטי....)

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה