תפקודי כליות בדיקות דם

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

18/05/2009 | 08:45 | מאת: שנידן

שלום רב, בני (אח תאום ) בן שנתיים ו- 4 חודשים, שני הילדים בעלי משקל נמוך כ- 10 ק"ג ונמוכים לגילם, נשלחנו לאנדוקרינולוג ילדים אשר שלח את הילדים לבדיקות מקיפות. בתוצאות של הילד קיבלנו תוצאות חריגות בתפקוד כליות. הרופא ביקש בדיקות חוזרות. UREA - טווח 0-48 - הבדיקה של הילד 58ץ2 האם יש קשר בין התוצאות החריגות והמדאיגות לכך שקצת לפני הבדיקות הילד קיבל אנטיביוטיקה ואנילציה? (ונטולין ) האם יש סיכוי שיש טעות במעבדה? עד שנקבל תשובות לבדיקות דם שנעשו בפעם השניה, האם תוצאות אלה הם מדאיגות? אודה על תשובתכם. תודה מראש

מפאת ההדפסה לא ברורות התוצאות, אוראה מוגברת הינה ביטוי ראשוני להתייבשות קלה ואינו מדאיג , לגבי הבדיקות האחרות אשמח לענות בהתאם.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה