פעוט בן 15 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

05/05/2009 | 14:32 | מאת: קרולין

שלום, בני בן שנה ושלושה חודשים וטרם הולך. עד איזה גיל הוא אמור ללכת ומאיזה גיל עליי לפנות לרופא? מה הוא אמור לעשות בשלב הזה? אלו סימנים מוקדמים יש לי על מנת לבדוק שהוא מתפתח בהתאם לגילו? תודה.

אבני הדרך ההתפתחויות מציינות גיל שנה וחצי כגיל להליכה , אם עד אז אינו הולך יש לפנות לפיזיוטרפיה לצורך הערכת כוח גם והתפתחות. במידה ואינו מתרומם ואינו עומד , וקיים איחור התפתחותי קודם - מומלץ להבדק אצל רופא מטפל .

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה