אפילפסיה והרטבה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

19/04/2009 | 15:46 | מאת: מיכל

בני בן 11 סובל מאפילפסיה רולנדית מקבל דפלפט ,לא היו התקפים כבר 5 שנים אך בeegרואים פעילות כל הזמן. כמו כן מטופל ברטלין .מגיל 4 לערך קצת לפני ההתקף הראשון חזר להרטיב בלילה כך עד היום.ניסינו פעמון,טיפול רגשי ותרופות סיניות ודבר לא עזר.האם יש קשר בן ההרטבה ואפילפסיה רולנדית? תודה

ישנם תאורים המקשרים בין הרטבה ואפילפסיה - ארועים של אבדןהכרה רגעי - כמו כן ישנם תאורים על קשר בין הרטבה והטיפול בדפלט. מומלצת התייעצות עם הנוירולוג המטפל.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה