שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

16/04/2009 | 08:24 | מאת: עינת

בתי בת השנה וחודשיים עדיין לא הוציאה אף שן ראוי לציין שהיא קטנה לגילה שוקלת בקושי 9 קילו היקף ראש 43 ס"מ האים זה קשור ומה עליי לעשות?

לגבי משקלה והיקף הראש - יש צורך בעקומות לגילה , ולמשקל לידתה , אך בכל אופן בקיעת שיניים אינה קשורה במשקל אלא בנטייה משפחתית . העדר בקיעת שיניים הינה מחלה נדירה ביותר ולא סיבר שקיימת אצל ביתך. במידה ואינך רגועה יכולה לבצע צילום פנורמי של הפה ולראות את שרשי השיניים במקומם.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה