מנשא לתינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

10/11/2008 | 10:02 | מאת: סבטלנה

בוקר טוב יש לנו מנשא מהסוג הישן קשיח עם פתח לרגליים לאחרונה קראתי כתבה על היתרונות של מנשא מבד ולגבי סוג אחר של מנשא ישן יותר היה כתוב שהילד בעצם יושב שם ויש לחץ על חוליות עמוד השידרה וזה יכול להזיק. מה דעתכם בנושא האם יכול להיות שנגרם נזק לבני ואיך יודעים? מצד שני בחנויות מוכרים את שני הסוגים. האם כדאי להימנע משימוש עד גיל מסוים או שמדובר בטרנד מסחרי. תודה מראש אמא מבולבלת.

שני המנשאים בעלי תקן ומורשים בשימוש. השמתקן שקשיח מיועד לתינוקות מגיל גדול יותר והבד מיועד מלידה. לא ברור לי בן כמה בתינוק והאם סובל מתלונות כלשהן, בכל אופן - אין מנשא המאושר לשימוש הגורר נזק לתינוקות

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה