תינוק בן חצי שנה עם חום ופריחה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

24/02/2009 | 12:42 | מאת: סאני

שלום, בני בן חצי שנה ,עם חום שנע בין 37.2 ל37.7 כבר שבועיים. לא מראה סימנים אחרים ואוכל ומשחק וישן כרגיל. התיעצתי עם הרופא שאמר כי אין סיבה לדאגה אך אני מודאגת. מעבר לכך לפני כשבוע התחילו פצעונים קטנים באיזור שמעל הפין. בתחילה אחד ועכשיו יש שם 6-7 . לא נראה שזה מציק לו במיוחד אבל בכל זאת.. מה דעתך? אשמח לשמוע. תודה רבה סני

תינוק שיונק יכול להיות רעב גם אחרי שעתיי במידה וכמות חלב בהנקה קודמת היתה קטנה, לכן אין מניעה בהנקה גם לפני 3 שעות העיקר לעקוב אחרי משקל שלה

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה