תינוקת בת תשעה וחצי חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

20/02/2015 | 07:58 | מאת: מירי

שלום רב בגיל חצי שנה עברה חיסונים שכולל את המחומשת שכוללת את הפוליו לכן לא הסכמנו בנוסף לחיסון פוליו של הטיפות שניתן לאחרונה לאוכלוסייתהילדים. עכשיו התחילה ללכת לגן האם כדאי לחסן אותה גם עם הטיפות ? בגיל חצי שנה התחילה צמיחה של שיער ברגלים ושיער הראש גודל בצורה מהירה מאוד האם זה מעיד על בעיה הורמונלית והם זה מצריך בירור ? תודה

מבחינת החיסון- כעת אין צורך להוסיף חיסונים מעבר לשגרה הנתנת בטיפת חלב. לגבי השיעור - שיעור שמקורו הורמונלי בדרך כלל לא מופיע על הראש. במקרה של ספק יש לפנות לבדיקת הרופא המטפל.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה