תינוקת - ירידה בכמות אוכל

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

03/12/2014 | 07:49 | מאת: רון

שלום רב , מזה כשבוע התינוקת בת 3.5 חודשים (שוקלת 5.2 ק"ג) אוכלת כ-40 מ"ל ואז מתחילה לבכות ולדחות את הבקבוק . יש לציין כי לאחר שמביאים לה מוצץ היא לוקחת ואם מחליפים אותו לאחר כ-15 דק בבקבוק היא מסיימת כ-130 מ"ל. פרטים כללים: ניזונה מאינפמיל (בעקבות ריפלוקס סמוי) מקבלת סימיקול עד לפני שבוע התינוקת אכלה 140 מ"ל כל 4 שעות. אודה לשמוע מה הסיבה האפשרית והאם יש פתרון. תודה,רון

באבחנה מבדלת - 1. החמרה ברפלוקס ויתכן ויש מקום לתת סותרי חומצה 2. מחלה מלווה במערכת העיכול - וירוס , מעקב אמור לחלוף תוך מספר ימים ולחזור לקדמותו. 3. ממצא אחר בלוע - יש לבדוק שאין אפטות או גרוי בגרון

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה