הפסקת הריון????

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

30/11/2014 | 10:12 | מאת: טליה

אני בשבוע 16 4 לאחר תפר צוורי מלפני שלושה שבועות. לפני שבוע וחצי בבדיקה שיגרתית התגלה מיעוט מי שפיר של 2 סמ. בסקירה נמצאה כליית פרסה ושלפוחית מוגדלת והומלץ הפסקת הריון. אני בהתלבטות הכי משמעותית בחיי. בבקשה תשובה דחוף

צר לי מאד אך בהחלט לא אוכל להפעיל את כל מגוון השיקולים בהחלטה מהותית זו. מי היה שהמליץ על הפסקת הריון ? לאור מיעוט המים כנראה שיש בעיה כלייתית משמעותית יותר מאשר רק כליית פרסה. מומלץ לפנות לשיחה אישית עם נפרולוג ילדים שתסביר על משמעות כליה שאינה מתפקדת.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה