בת 10 חודשים עם 5-6 יציאות ביום

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

29/08/2014 | 13:47 | מאת: סאני

שלום, בתי בת 10 חודשים. יונקת ואוכלת מוצקים. מספר היציאות הממוצע ביום הינו 3 אך ביומיים האחרונים הגיע ל 4 עד הצהריים ו 5-6 לאורך היום. היא עייפה קצת יותר מהרגיל,מתעוררת עייפה משנת הבוקר וכן משנת הצהריים, מפהקת הרבה, ישנה לילה שלם מ 19:00 עד 6:30. צבע הצואה בין חום-ירקרק, לא שלשול. האם תקין?

מהנתונים שפרטת נראה בהחלט תקין, לעיתים יש תקופות בהן פעילות המעיים מוגברת יותר , כל עוד אין חום, אין סימני התייבשות , שותה היטב - אזי אין מקום לבהילות בברור.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה