צואה ירוקה כהה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

24/08/2014 | 10:53 | מאת: אמא

שלום. בני בן 7 חודשים ניזון ממטרנה ומוצקים מרקים שונים (עוף,הודו,קציצות וכ'ו...) כבר היום השלישי שיש לו צואה ירוקה ממש כהה מאוד דומה לצבע שחור. מה הסיבה והאם אני אמורה לדאוג? מקבל 6 טיפות ברזל ו2 טיפות ויטמין די התנהגות כרגיל לא נראה שמשהו מציק לו. חייכן ומשחק! מגיל 4 חודשים מקבל ברזל ואף פעם לא הגיב בצורה כשלהי לטיפות. הצואה קצת קשה.

צואה ירוקה כהה נובעת ממלחי מרה , אם הינה קשה, אזי יש מקום לשינוי בכלכלה , להוסיף סיבים, ירקות על קליפתם . אם הצואה שחורה ומיימית אזי יש מקום לברור.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה