שינה מרובה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

24/07/2014 | 16:45 | מאת: אמא

היי ד"ר. בני בן חצי שנה ישן הממון מי מה זה יכול לנבוע? בדיקות דם שנעשו בגיל 4 חודשים היו תקינות לחלוטין. ישן לילה שלם מ 9:30 -לפעמים מ 22:30 עד 6-7 בבוקר...בהלך היום ישן לפחות 5-6 שעות... מה עושים? לאן לפנות? התייאשתי כבר אני רואה אמהות מתלוננות שהילד שלהם לא ישן ואצלי זה הפוךך וזה לא כייף בכלל :/

תינוק בגיל 6 חודשים אמור לישון במרבית שעות היום. בגיל זה שינה רצופה במהלך הלילה הינה תקינה, כמו גם שינה במהלך היום (שנת צהריים). באם הילד אוכל היטב, גדל היטב והתפתחותו תקינה- אין מקום לדאגה. יש לבצע הערכה נוירולוגית והתפתחותית ע"י רופא הילדים המטפל כדי לשלול בעיות נוירו- התפתחותיות.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה