שאלה -מטרנה sensetive

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

03/02/2009 | 09:17 | מאת: שלי

שלום בני בן החודש נולד פגג (שבוע 34.5)ובבית החולים נתנו לו מיד את המטרנה SENSETIVE -אני עדיין מאכילה אותו באותה מטרנה הוא כבר בן חודש ושוקל 2800 ואולי קצת יותר. השאלה-עד מתי ניתן להמשיך לתת לו את הסוג הזה של המטרנה -והאם ניתן להחליף לו אותה למטרנה רגילה או לפרי לקטוז כי הוא סובל מכאבי בטן שמופיעים לאחר האכלות ומקקי קשה שמופיע פעם ביומיים שלושה. אשמח לתשובה שלי

תזונת פגים מומלצת עד הגעתם למועד , כלומר 6 שבועות לבנך או עד משקל 3 ק"ג. ואז יכול לעבור למטרנה רגילה . אין המלצה גורפת על מתן לקטוז פרי לילד אשר איננו משלשל או מחשיד כסובל מחוסר סבילות ללקטוז.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה