שלשולים והקאות בפעוט בן 3

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

25/05/2014 | 01:46 | מאת: איילת

אני כבר אובדת עצות וממש בלחת אנא אשמח לעזרה. בני בן שלוש אוטוטו..לפני כמה ימים חש ברע שלום רב, בני בן שלוש עוג מעט..יחד חייכן ושמח.לפני כמה ימים חש ברע.הוא משלשל בכל יציאה שלו, מקיא בעיקר בלילה פעם אחת ללא חום..הוא קיבל חום יחד תופעות אלו לפני שבוע וחצי שבועיים בערך והמצב נרגע ושוב חטף וירוס..כואב לי לראות אותו כך..הוא שותה יפה מים וחסר תיאבון..אוכל ממש מעט ורק מה שבא לו..אנא עיזרו לי בבקשה..מה עושים תודה

שלום רב - יש לפנות לרופא הילדים המטפל על מנת להעריך את מצבו של הילד מבחינת בדיקה גופנית ומעבדתית

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה