כוויה ברקמות הטבור לאחר צריבה agno3

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

25/04/2014 | 11:26 | מאת: מרי

שלום רב. לתינוקת שלי בת שלוש שבועות בוצעה צריבה של גרנולומה בטבור עם מקלון של כסף חנקתי. הכירורג לא מרח שום דבר סביב הטבור ונוצרו לה כוויות קטנות ברקמות הבריאות של הטבור. מה עליי לעשות? אני מפחדת להמשיך את הטיפול עם אלכוהול כי בטח זה ישרוף לה במקומות של כוויות.. אציין שההפרשות מגרנולומה ממשיכות

שלום. אם איזור הטבור עדיין מפריש מומלץ שרופא ילדים יבדוק את האיזור ויוודא שאין במקום זיהום משני. בכל מקרה עקב החשש מפיתוח זיהום שכזה יש מקום לחטא את האיזור באלכוהול ללא חשש כלשהו.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה