בחילות והקאות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

09/08/2013 | 08:00 | מאת: אור

בת שלי בת 10 וחצי. בשבועיים האחרונים יש לה הרבה פעמים בחילות והקאות. פעם אחת בזמן נסיעה הקיאה ושלשלה פעם אחת. פעם שניה,במחנה קיץ הקיאה כמה פעמים. פעם שלישית,ישנה עם חברות והרגישה בחילה חזקה מאוד. אני דואגת מאוד,מה זה יכול להיות? תודה

על פניו נשמע כי כל אירוע יכול היה להיגרם מתופעה שונה (הרעלת קיבה, התייבשות). אולם סמיכות המקרים מעוררת מעט חשש. כדאי לפנות לרופא המשפחה לבדיקה שגרתית, לפנות לבדיקת רופא עיניים ובמידת הצורך להרחיב את הבירור.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה