בדיקות דם לא תקינות לתינוק בן 10 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

15/07/2013 | 11:05 | מאת: מעין

שלום רב, בני בקרוב יהיה בן 11 חודשים. לפני כחודש עשינו בדיקות דם שיצאו לא תקינות. בזמן הבדיקות הוא לא היה חולה או סבל מאיזו תופעה לא מוסברת. למעשה הוא עדיין איתי בבית ומאז שנולד לא היה חולה. להלן התוצאות שיצאו חריגות- wbc -15.6 hb-12.5 hct-39.4 mchc-31.9 NEUTROPHILS%-DIF- 16 EOSINOPHILS%-DIF- 20 MONOCYTES abs-DIF-0.94 EOSINOPHILS abs-DIF- 3.12 שאר הבדיקה תקינה. עד להיום עשינו בדיקת צואה לטפילים שיצאה תקינה. אני יכולה להוסיף שהוא סובל מאטופיק דרמטיטיס, אך ברמה קלה (עם מריחת קרם לחות באופן קבוע אין כמעט התפרצויות) ודבר אחרון, באותו החודש הופיעו על גופו סימנים שרופא עור איבחן כאבעבועות אך בבדיקת דם הדבר נשלל אך חשבנו שאולי מדובר בתגובה אלרגית לעקיצות או בעקיצות מוזרות מאוד... הפריחה הופיעה פעמיים (בהפרש של שבוע) ונעלמה. אודה אם תוכלו לייעץ לנו בעניין זה

איזנופיליה הרבה סיבות בין הסיבות השכיחות זה בעיה אלרגית כמו האטופיה שיש לבן שלך

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה