פריחה, נזלת ונפיחות בפנם

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

11/07/2013 | 11:09 | מאת: מאיה

שלום, בתי בת 5 וחצי עם פצעונים אדומים מפוזרים בפנים, עין נפוחה והמון נזלת צהובה- ירוקה שלא עוברת כבר 3 ימים, היא כולה מלאה. היינו לפני כיומיים אצל הרופא, הוא חשב שזו אלרגיה, נתן לה טיפות פניסטיל דרך הפה פעמיים ביום ומי מלח לאף. היום לאחר יומיים טיפול אין שום הטבה או הקלה במצבה, להיפף, האף התנפח מעט גם כן ובין הצוואר לכתף יצאה לה כמעין פריחה נוספת. יש לציין כי לפני שבועיים חלתה בסטרפ בגרון וקיבלה אנטיביוטיקה 10 ימים ולאחר מכן חלתה בשלשולים וחום. הכל היה במעין רצף כזה שאיני יודעת אם זה קשור אחד לשני או צירוף מקרים. במידה והייתה אלרגיה, אני מניחה שהפניסטיל היה אמור להקל עד עכשיו אך לא קרה שום דבר. אשמח לקבלת חוות דעתכם, אני מאוד מודאגת.. תודה!

16/07/2013 | 22:41 | מאת: יסמין

נשמע מוכר...הרופא שלנו נתן משחה אנטיביוטית בקטהרובן ואמר שזה חיידק החול.

עין נפוחה עם נזלת ירוקה אינה נשמעת לי כתגובה אלרגית בלבד. מסכימה עם האפשרות של זיהום חידקי.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה