בליטה בפי הטבעת.

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

25/01/2009 | 09:37 | מאת: כרמית

שלום רב בני בן ה 5 לא אוהב כל כך להכנס לשירותים עבור יציאות, והוא עושה זאת אחת לשלושה ימים...בזמן האחרון הוא מגרד את פי הטבעת מספר פעמים ביום ושאלתי אותו לפשר הדבר ואמר שפשוט מגרד ולפעמים מבקש "משחה" להרגעה בגלל שקצת שורף...בפעם האחרונה שהייתה לו יציאה ניגבתי לו את הישבן וגיליתי שבדפנות פי הטבעת יש מין בליטה דיי גדולה בצבע אפור כהה...עד כמה שידוע לי זה לא נראה כמו טחורים...האם יש צורך להיבדק? ואם כן לאיזה רופא ללכת? הילד לא מראה סימנים שכואב וגם שאלתי אותו על כאב, אין לילד עצירויות או שילשולים...אני דיי מוטרדת בברכה כרמית

בהחלט לא ברור התאור שלך - לא נראה מדאיג אך יש להבדק כדי לאבחן במה מדובר. ניתן להבדק אצל רופא הילדים המשפחתי

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה