חיסון MMR חוזר

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

26/05/2013 | 13:16 | מאת: רתם

שלום, שבוע וחצי לאחר חיסון MMR בגיל שנה התפתח זיהום בברכו של בני. הוא עבר פעולה כירורגית לשטיפת איזור הזיהום בברך וטיפול אנטיביוטי דרך הוריד. בסיום הטיפול המשיך במעקב זיהומולוג ילדים בבי"ח מאיר באבחנה מבדלת של septic arthritis או תגובה ל-MMR ללא צורך בהמשך מעקב. כיום בננו בכיתה א' אמור לקבל את החיסון בשנית. האם את ממליצה לעבור את החיסון? תודה, רתם.

בהחלט הייתי ממליצה לקבל את החיסון. גם אם היה זיהום מקומי הדבר לא אמור לחזור על עצמו.

28/05/2013 | 11:53 | מאת: רתם

תודה רבה על הייעוץ, זה אכן מה שאעשה.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה