שיעול מתמשך יותר משבועיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

07/04/2013 | 08:40 | מאת: דן

שלום רב, לבני בן ה 6 יש שיעול עמוק ומתמשך במשך כשבועיים , יש לציין שהוא מרגיש מצויין. עקב רגישותו של בני לוונטולין , רופא הילדים נתן לו לעשות אנלציות עם בודיקורט בבוקר ובערב של 1CC , השיעול עדיין ממשיך. כאבא דואג , מה ניתן לעשות? האם לפנות לרופא ריאות? האם לפנות לרופא לאלרגיה? האם יכול להיות שמדובר בדלקת ריאות? האם לפנות לבית חולים? השמח לעזרה דחפה בנושא בתודה דן

לא הסברת מה מתבטאת הרגישות לונטולין, ואם זה באנהלציה גם כן. יש הרבה אפשריות של שיעול ממושך. כדאי לחזור לרופא מטפל להערכה נוספת והוא יחליט אם יש צורך בצילום טיפול אנטבעיוטי או טיפול אחר כמו כן להחליט אם תפנה למיון. , במידה ושיעול ממשיך יש מקופ לפנות לרופא ראות

19/04/2013 | 12:08 | מאת: דן

לכבוד ד"ר קאסם, לאחר האנלציות עם וונטולין הילד רועד בכל הגוף , הרופא המטפל הפסיק את הוונטולין והשאיר רק את הבודיקורט, עבר כבר כמעט חודש ועדיין השיעול עמוק וליחתי , הרופא טען שהראות נקיות , אומנם הוא סה"כ מרגיש טוב ואין חום אבל הייתה לו כבר דלקת באוזן , השמח להמלצתך? האם לחזור לרופא ראות ? בעידן של רפואה כל כך מתקדמת, אין שום טיפול לשיעול המתמשך? בתודה דן

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה