בן שנה ו-11 חודשים עלה במשקל משמעותית

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

04/03/2013 | 00:18 | מאת: אור

בננו בן שנה ו-11 חודשים היה עד כה באחוזונים 5-10. מאז הולך למעון זה כ-8 חודשים עלה למעל אחוזון 20-25. האם העליה משמעותית? כמו כן קיבל כרס.. כעת שוקל כ 11.5 ק"ג. יש לציין שאנו בעלי נטיית השמנה מסויימת, ומאוד לא רוצים שיהיה שמנמן . אוהב לאכול ורוצה לאכול כמעט הכל. בגן אוכל כמויות יפות. היה לנו נח מאוד שהוא באחוזון 10 , ולא היינו רוצים לראות עליה נוספת. מה אפשר לעשות? השאלה רצינית ביותר, איננו רוצים שהיליד יהיה מלא או שמן..

משקל עד כה תקין שיאכול יותר ירקות ופרות ואם ממשיך עלית משקל לפנות לגיאטנית ולרופא מטפל לשלילת בעיה גופנית או הרמונלית

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה