תינוקת הסובלת מכאבי בטן

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

08/01/2009 | 23:16 | מאת: קובי

שלום רב, התימוקת שלנו היא בגיל חודש והיא סובלת מכאבי בטן בעיקר בלילות. האם כאבי בטן הם בד"כ בלילות? מה ניתן לעשות?זה חוסר אונים. כרגע אנחנו נותנים לה טיפות גרייפווטר וזה כמעט ולא עוזר לה בלילות. תודה מראש, קובי

בתך סובלת ממה שקרוי colic , ומאפיין חוסר בלות מערכת העיכול של התינוקות וכאבי בטן בעיקר בשעות הערב ואחה"צ . טרם נמצא פתרון רפואי יעיל לנושא פרט לזמן - עד שמוצאים את התכשיר המתאים - התינוק גדל והכאבים פוסקים. הנך מומזן לפנות לרופא המטפל העוקב אחר בתך להצעות ומעקב אחריהן

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה