נדודי שינה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

04/01/2009 | 09:19 | מאת: הגר

ביתי, בת 12, לא נרדמת עד 11-12 בלילה, בניגוד לבעבר שהיתה נרדמת בלי בעיות. היא טוענת שהיא לא יודעת מה מציק לה. איך ניתן לעזור לה? תודה, הגר

הגר, שינויים בהרגלי השינה בגיל ההתבגרות הינם שכיחים ביותר , יש לדבר איתה על מחשבות וטרדות המציקים לה , ולברר האם מדובר בהתליך גופני או רגשי . במידה והעניין מתמשך - קיימת בהילל יפה מרפאת שינה אשר בהחלט עוזרת בשינוי ונירמול שעות ערנות ושינה. ניתן לפנות לשם עם הפנייה מרופא מטפל.

04/01/2009 | 20:30 | מאת: הגר

האם המרפאה עובדת עם מכבי?

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה