גירוד בכף הרגל

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

17/03/2011 | 10:54 | מאת: יעל

בני (בן 3.5) התלונן לפני שהלך לישון שמגרד לו בכף הרגל (קרוב לאצבעות, אבל קשה לדעת אם הוא מדייק בהצבעתו), ובאמצע הלילה התעורר בבכי בגלל הגירוד והתקשה להירדם שוב כשעה. כמסתכלים על האזור לא רואים שום דבר שונה ברגל. האם לפנות לרופא עור או שמה זה נראה יותר כתסמונת הרגל העצבנית? או שיש לכם רעיונות / כיוונים אחרים? מנסיונכם ממה הכי סביר שזה נובע?

יתכן ויש גרוי בעור הנובע מנעליים סגורות , הייתי דואגת לגרבי כותנה בלבד, בבית להיות יחף כמה שניתן , ואם יופיעו שלפוחיות או אודם לפנות לקבל משחה מקומית

18/07/2012 | 22:50 | מאת: רונית

גם בני בן ה שש וחצי סובל בגרד בכף הרגל , מתעורר בלילה עם בכי, הייתי רוצה לדעת מה הפתרון?

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה