ילדה בת 3.5 נופלת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

24/12/2008 | 13:33 | מאת: ג'ין

שלום ד"ר קליין אספר קצת רקע.. הבת שלי בת 3.5 רזונת מאוד אנרגטית אוהבת לרוץ ולרקוד והכל. היא אינה סובלת מדלקות אוזניים (אם אני לא טועה אולי פעם אחת היה לה) מאז שאני זוכרת אותה היא רצה ופתאום מועדת/נופלת לפעמים אני אומרת לה שהיא לא מסתכלת... אבל עכשיו גם הגננת העירה לי שהיא כאילו מאבדת את האיזון ונופלת , האם יכולה להיות בעיה כלשהי באוזניה שהיא מאבדת שיווי משקל? שהיא נופלת כל הזמן (ממש כל הזמן) אומנם זה מצחיק אבל אני שומעת את המשפחה אומרת לה "מה שוב נפלת?" וחשבתי לבדוק זאת. אשמח לקבל הנחיות בנושא. תודה ג'ין

ג'ין , יש להבדיל באם הילדה נופלת בעת ריצה מתוך חוסר תשומת לב , לעומת חוסר שיווי משקל אשר בא לידי ביטוי גם בעת הליכה. במרבית המקרים מה ששכיח שכיח והתלונה שלך אשר קיימת לילדים רבים נובעת רק משובבות - מומלץ לפנות לרופא המטפל אשר יערוך בדיקה גופנית נוירולוגית מדוקדקת עם כל סממני המבחנים לשייוי משקל , או לחליפון למרפאה נוירולוגית ובכך להרגיע את חששותיך.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה