נפילות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

21/12/2008 | 19:20 | מאת: איילת

שלום ד"ר יש לי ילדה בת שנה ועשרה חודשים שעד לפני מספר ימים היתה חולה באיזה וירוס ויראלי עם חום מאוד גבוהה שהשיא הגיע ל- 40.7 וכשהלכנו למיון אמרו שזה אכן וירוס ויראלי עפ"י בדיקות הדם. הילדה לא אכלה כמה ימים כלום חוץ ממטרנה והיתה חלשה מאוד.בימים שאחרי כאשר לא היה לה חום היא כאילו מאבדת שיווי משקל ונופלת שזה ניראה ממש כאילו שהיא מתעלפת ומיד קמה.היום אחרי שחזרה מהגן- (בגן אמרו שהיתה בסדר גמור אכלה ) היא עמדה לידי ופתאום נפלה אני לא יודעת האם נתקלה במשהו או שפשוט נפלה שוב מייד הרמתי אותה והכל היה בסדר היא ערנית, צוחקת מדברת ממש כאילו כלום לא קרה. מה זה לדעתך?אני כבר לא יודעת אם אני מדמיינת שהיא נופלת בגלל משהו או שהיא באמת נופלת.מה לעשות אני מתה מפחד?איזה בדיקות לבקש?זה אולי חולשה?מה זה חלילה מחלת הנפילה.תודה רבה על תשובתך.חג שמח :)

בהחלט חושבת שיש צורךבבדיקה נוירולוגית אצל רופא מטפל או אצל נוירולוג ילדים כאן בבית החולים. יתכן ולא מדובר בבעייה - אך לעיתים אחר מחלה וירלית ע"י אנטרווירוס יש תופעה נוירולוגית המתבטאת בחוסר יציבות , וחולשה - בהחלט ממלצה להבדק

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה