בעקבות משרד הבריאות...

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

15/12/2008 | 20:37 | מאת: כרמית

אשמח לקבל התייחסות מהירה מאחר ואני ממש מודאגת. בתי בת שנה וחמישה חודשים ומאז יום חמישי היא סובלת מחום גבוה ומשלשולים וכמובן גם מחולשה כללית שמתלווה לכל הנ"ל. לאחר סוף שבוע של חום ניגשנו לרופא המשפחה שנתן לה אנטיביוטיקה לדלקת אוזניים ואמר שבנוסף יש לה וירוס של שלשולים (שרבים סובלים ממנו כרגע), וכי נראה כי היא מתחילה "לצאת ממנו" בכוחות עצמה. בעקבות מתן האנטיביוטיקה אתמול, החום אומנם ירד, אך היא עדיין חלשה ובלי מצב רוח ואינה אוכלת כמעט. השלשולים לא הפסיקו. הערב שמעתי על החקירה שמשרד הבריאות פתח בעקבות מותן של מס' תינוקות ונילחצתי מאוד, מן הסתם. אני לא יודעת מה עלי לעשות כרגע עם מצבה והאם בבדיקת צואה ניתן לבדוק האם קיים החיידק אצלה. תודה מראש על תשובותיכם.

אין כל דבר אשר עלייך לעשות כעת - ילדים רבים חולים במחלות וירליות ביום זה ממש , ההתראה הינה לגבי תופעה של פירכוסים , ומחלה חריפה אשר החלה וגרמה להדרדרות מהירה במצב הכללי הדורש פעולות החייאה - דבר שכמובן לא רלוונטי לך או לביתך - אלא מכוון לצוות רפואי בכל בתי החולים - להיות מודעים ולדווח על מקרים כאלו. בברכת רגיעה

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה