צבע צואה וקשר לשיניים ועוד

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

19/08/2010 | 11:32 | מאת: מאיה

שלום ביתי בת שנה ו- 9 חודשים לפני שבוע הראתה סימנים של כאבים בשיניים (הרבה משחק של הידיים בפה, עצבנות נשיכות וכו') נראה שהיא מוציאה את הטוחנת הפנימית יותר האחרונה כבר קיימת. היא ילדה בריאה, אין לה חום אבל צבע הצואה שלה משתנה בין גוון צהוב חרדל לבין ירוק בהיר מאד לפעמים קצת מיימי אתמול בלילה אפילו סבלה מכאבי בטן (אולי זה לא קשור) והיום גם אין לה כל כך תאבון יותר נכון היא מבקשת לאכול אבל ברגע שניכנס לפה עושה לה לא נעים והיא מוציאה את האוכל בעצם שאלתי היא האם כל מה שמתואר יכול להיגרם משיניים. תודה מאיה

בקיעת שיניים אינה גורמת למחלה אך ידוע שיכולה להשפיע על היציאות ולהפוך אותן לרכות יותר. האפשרות השניה כי מפתחת איזו מחלה וירלית במערכת העיכול אשר עושה מעט כאבי בטן ויציאות רכות. כל עוד שותה מפסיק ואיננה מתייבשת אין מקום לדאגה או ברור.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה