כינים. כינים. זה אמנם לא מחלה אך הן הטרדה גדולה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

10/12/2008 | 16:18 | מאת: אפרת

בשנתיים האחרונות ניסיתי כל תכשיר אפשרי (כימי) וזה מפחיד אותי כי לא ברור מה נשאר בראש (הכינים חוזרות אחרי זמן....) עכשיו המליץ לי הרוקח על משו חדש שנקרא ריזאלטס שזה מין חומר שומני שעוטף את הכינים ומייבש להן את הנשמה. מקווה שיעזור.

בנוסף לכל התכשירים - ההמלצה העקרית הינה סרוק תכוף במסרק צפוף ( עם הרבה הרבה מרכך) , ומניעה תכופה ע"י תכשירי רוזמרין

30/12/2008 | 09:31 | מאת: ג'ני

גם אני מתלבטת כל פעם מחדש מה לעשות עם הכינים. רוזמרין אמנם עוזר אך לזמן מאוד קצר היות והוא מתנדף וגם סירוק מאוד מכאיב לילד וגם, סירוק לא יעיל כמו טיפול. . נראה לי שהוריזאלטס מונע את הכאבים כי יש בו סיליקון.

30/12/2008 | 09:54 | מאת: שולמית

רוזמרין אמנם עוזר, אך לזמן מאוד קצר היות והוא מתנדף וגם סירוק מאוד מכאיב לילד וריזאלטס מונע את הכאבים כי יש בו סיליקון. וגם, סירוק לא יעיל כמו טיפול.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה