פוחדת שלא תשתולל לי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

12/08/2010 | 13:37 | מאת: בדיקה רקטאלית

שלום מהי בדיקה רקטאלית, כיצד מבוצעת, כמה זמן נמשכת והאים כרוכה באי נעימות, במיוחד אצל ילדים צעירים? תודה

בדיקה רקטלית הינה החדרת אצבע קטנה עטיה כפפה ווזלין לתוך פי הטבעת. זו בדיקה איננה נעימה ואף קיים כאב ראשוני קל , אך בדיקה אשר מתבצעת בהמוני ילדים המגיעים לברור כאבי בטן, ויש לסמוך על הרופא הבודק שיבצע אותה בעדינות ובמהירות. לוקחת מספר שניות בלבד.

25/08/2010 | 22:41 | מאת: האים

שלום ומה עושים ם ילד איננו מסכים? האים מכריחים? האים עושים בכוח? האים את נתקלת בבדיקותייך אלו בבכי של ילדים,צעקות,נסיון ללכת...?כל מיני כאלה? בברכה

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה