דחוף - ילד משלשל מזה כשבוע

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

05/08/2010 | 20:36 | מאת: מיכל

בני בן השנתיים וחודשיים מזה כשבוע - משלשל לעיתים תכופות. ביומיים הראשונים היה חום, כעבור יומיים החום עבר והילד נשאר משלשל בכל יום יש החמרה.על הטוסיק שלו כבר יש כוויות שנורא כואבות לו.חשוב לי לציין שאין סימנים של דם בצואה, הצואה מעט רירית, ללא הכאות, מעט שיעול.האם אלי לעשות בדחיפות בדיקות כלשהן?

חשוב להקפיד על החזר נוזלים ומלחים לפי התיאור נראה מדובר במחלה וירלית צריך לעקוב בלבד במידה ושלשולים ימשיכו מעל שבועיים נא לפנות לרופא מטפל

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה