בדיקת דם

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

18/07/2010 | 15:21 | מאת: אליס

היום בבוקר בתי בת הארבע וחצי עברה בדיקת דם בהפניית רופאת ילדים עקב תלונות על כך שקר לה (באמצע חודש יולי) ועייפות תמידית. הרופאה שלנו בחופשה עד אוגוסט הייתי שמחה לקבל את חוות דעתך המקצועית. רשמתי רק את הבדיקות שחריגות. תודה MCH 26.5 33.8 NEUT % MONO% 3.2 EOS.abs 1.2 EOS % 13.8

פרט למספר האאוזינופילים שבוה ויכול להעיד על אלרגיה לא רואה חריגות. אין בכך דחיפות כעת. אם הילדה אסטמטית או סובלת מאלרגיה אזי אין צורך בשום ברור נוסף. אם לא, אזי מומלץ לקבוע תור לרופאה לברר סיבה למספר האאוזינופילים - יש לכך מספר מגוון של סיבות.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה