בעיה בעיניו של התינוק שלי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

26/06/2010 | 21:48 | מאת: אבא מודאג

שלום רב לרופאים היקרים שמרגיעים הרבה הורים דואגים, כל הכבוד. ב"ה נולד לי בן לפני 9 ימים. אתמול - יום שישי נערכה לו ברית המילה וכמה שעות אחר כך התינוק התחיל עם תגובות מוזרות באישונים בעיניו - האישונים פתאום בורחים בפזילה לצדדים, פתאום בורחים למטה ואז אחרי שניה חוזרים. המראה מוזר ומדאיג שמא זו בעיה רפואית. אציין כאן שהמוהל שם לתינוק קצת יין - לא זוכר אם זה היה תירוש. תודה מראש ואשמח לתשובה בהקדם.רכ

שלום צריך לעקוב אחרי התופעה הזו אם ממשיחכה נא לפנות לרופא מטפל

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה