שילוב של זעזוע מוח קל ורעב

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

06/06/2010 | 23:04 | מאת: ענת

שלום, בני בן ה 8 חודשים, נפל שבוע שעבר מהמיטה והקיא. במיון אמרו שהיה לו זעזוע מוח קל, השאירו אותנו להשגחה, אמרו שהוא נראה בסדר גמור ושיחררו אותנו. בימים שאחרי הוא בכה יותר מהרגיל והתעורר בלילה בוכה יותר מהרגיל. קישרתי את זה לנפילה ואז גיליתי שיש לי ירידה בכמות החלב (אני עדייו מניקה). התינוק אמנם אכל את המוצקים המעוכים שלו ושתה את החלב שהיה אבל עדיין זה היה פחות מהרגיל. האם הרעב שהוא בטח הרגיש באותם ימים יכול להשפיע על ההחלמה או ליצור השלכות לעתיד? תודה מראש, ענת

רעב לא משפיע על ההחלמה יתכן ואי שקט בגלל שכאב לו אזור החבלה כדי לקחת אותו לבדיקת רופא

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה