ספירת דם

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

04/05/2010 | 15:58 | מאת: שירה

שלום. בספירת דם לתינוק בן שנה נתגלו החריגות הבאות: HCT - 36% (ערכי הנורמה - 37%-49%) MCV - 75fL (ערכי הנורמה - 78-98fL) NEUT - 19.6% (ערכי הנורמה - 30%-50%) EOS% - 8.8% (ערכי הנורמה - 0%-7%) EOS.abs - 0.8K/ul (ערכי הנורמה - 0-0.6K/ul) האם חריגות אלו מצביעות על זיהום כלשהו? מה עוד ניתן להסיק מהחריגות הללו?מה פשר החריגה המשמעותית ברמת הטויטרופילים? ומה מומלץ לעשות בנדון? אודה מאוד לתשובה!

ספירת הדם תקינה לגיל. אאוזינופילים מעט גבוהים היכולים להעיד על נטייה לאלרגיה.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה