חוסר תיאבון מוחלט

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

03/05/2010 | 15:43 | מאת: נועה

שלום רב בני בן השנתיים ו3 חוד' מזה כחודש חסר תיאבון ,הוא לא מוכן לאכול שום דבר,ולא משנה מה מציעים לו,הוא מרגיש טוב ברוך השם ומתנהג כרגיל ,עשינו לו בדיקת צואה ויצא תקין, לקחנו אותו לרופא לבדיקות כלליות(גרון,אוזניים) ואין כלום,קנינו לו את הסוכריות גומי של הויטמין מהסופר פארם וגם בזה הוא לא מוכן לגעת הוא מבקש רק באמצ הלילה ובבוקר בקבוק סימילאק,רק את זה הוא מוכן,מבחינתו יום שלם לא לגעת באוכל וזה לא יפריע לו,מה עליי לעשות ולמה זה קורה, תודה

במידה והילד גודל ועוקב אחרי עקומות הגדילה שלו באופן תקין כפי שנמדד בטיפת חלב ואצל רופא הילדים אין מה להתערב

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה