חיסונים לויאטנם התייעצות

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

27/12/2011 | 11:25 | מאת: amber

שלום, אני נוסעת לויאטנם עם הוריי (לא טיול תרמילאים, אבל כן נהיה מעט בג'ונגל - כחצי יום) בבדיקה שערכתי במשרד הבריאות נאמר לי שעליי להתחסן נגד צהבת A וטטנוס-דיפטרייה. כשהייתי תינוקת הייתי רגישה לחלבונים, לכן את החיסון המשולש עשיתי בגיל מאוחר יותר אצל אלרגולוג שהזריק לי אותו במידות מדודות ומהולות. בנוסף, יש לי חשד ללופוס ובעבר חליתי באורטיקרייה. האם החיסונים הללו בטוחים עבורי? והאם החיסון לדיפטריה הוא מוחלש או מומת? תודה ויום טוב

שני החיסונים לא מכילים מחוללים חיים נראה לי שאת יכולה להתחסן - תוכלי להתייעץ גם עם אלרגולוג -------------------- מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 http://www.travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים