דיקת דם וירולוגיה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

23/04/2010 | 11:57 | מאת: מורי

שלום רב, על מה מדברים נתונים אלה של וירולוגיה כאשר שאר הנתונים וירולוגיים שליליים. 250 AU/MLגדול מ CMV IgG POSITIVE CMV IgM NEGATIVE EBV Ab. EBNA IgG (POS) EBV Past infection

מדובר על הימצאות של נוגדנים בדם כנגד 2 מחלות ויראליות, האחת כנגד וירוד שקרוי CMV והשני שקרוי EBV כאמור מדובר בכך שלגוף יש יכולת להתגונן בפני הוירוסים הללו, לא מדובר על מחלה פעילה. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה למטיילים טלפון 03-9666333 http://www.travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים