מחלת גבהים

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

16/03/2010 | 16:56 | מאת: גל

שלום ליפני כמה חודשים עשיתי טרק שבמהלכו היה מחלת גבהים ממש רצינית, כאשר בסוף פינו אותי לבית חולים קיבלתי חמצן וגם אינפוזיה לאחר הטרק שהתסמינים של המחלת גבהים המשיכו להופיע ולאחר ביקור אצל רופא נאמר לי שיש כאלה שגם אחרי 10 ימים מרגישים סחרחורת חולשה וכו' בכל מקרה אחד הדברים הבולטים ששמתי לב אליהם, שקשה לי ברכיבה על אופניים מאז ורציתי לדעת אם יכול להיות שיש קשר למחלת גבהים (אני רוכבת על אופניים מגיל 6 ומעולם לא נתקלתי בקשיים ליפני כן) תודה מראש גל

אני לא בטוח מה הבעיה שממנה את סובלת - הייתי מציע להבדק ע"י נוירולוג במסגרת קופת החולים מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה למטיילים טלפון 03-9666333 03-9666333 http://www.travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים