נסיעה לניגריה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

31/10/2008 | 12:08 | מאת: roger

שלום לצוות הפורום. אני נוסע בקרוב לניגריה , ומבקש לדעת האם יש צורך בלקיחת זריקות חיסון כלשהם, ואם כן איזה חיסונים. תודה לכם.

מספר החיסונים הנדרש תלוי במשך הנסיעה ונתונים נוספים שקשורים לאופיה (תרמילאי, עסקים וכו') לאזור שלך מומלץ להתחסן כנגד צהבת A ו-טיפוס הבטן, פוליו, דלקת קרום המוח, קדחת צהובה - כדאי לפנות למרפאת מטיילים חודש וחצי לפני הנסיעה מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה למטיילים טלפון 03-9666333 http://www.travelmed.co.il

06/03/2009 | 22:14 | מאת: יעקב

שלום הנני נוסע בעוד שבוע ליומיים בלבד לאבוגה, אתגורר במלון, האם כדאי ודרוש לעשות חיסונים? האם שבוע לפני הנסיעה לא מאוחר לחיסון? תודה מראש על ההתייחסות יעקב

מנהל פורום רפואת מטיילים