העברה של זיקה בזרע בלבד או מהפרשות גם

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

13/12/2016 | 20:54 | מאת: רבקה

שלום רב, אני ובעלי חזרנו מתאילנד ב 27.10.16, במהלך הטיול התנסנו בקיום יחסי מין לא מוגנים (כאשר לא היתה פליטת זרע כלל , וכך נמנע היריון) וגם בארץ המשכנו לקיים יחסי מין לא מוגנים (ללא כניסה להיריון). נגיד שמהלך הטיול עקץ אותי יתוש ואני נשאית לכאורה של זיקה האם הפרשות וגינליות שלי יכולות להוות גורם המעביר את הנגיף הזיקה ? אם כן , האם לגבר גם לוקח מרגע ההחשיפה, כמו לאישה , 7-14 יום להידבק מנגיף? כלומר שלאחר 14 יום יראו את נגיף הזיקה בדמו של הגבר? תודה מראש, רבקה.

הנגיף יכול להשאר בזרע תקופה ארוכה מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים