חיסונים לדרום אפריקה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

07/09/2016 | 09:29 | מאת: אילנה

שלום. אני בת 70 ונוסעת בינואר 2017 בטיול מאורגן לדרום אפריקה הכולל את שמורת קרוגר,CHOBO ושלושלואי בססוואזילנד ומפלי ויקטוריה.אני מחוסנת לצהבת A C ולפני שנה חוסנתי גם בטטנוס, דלקת קרום המוח וטיפוס הבטן. שאלתי:1.האם זה אזור עם קדחת צהובה כי מפאת גילי והיות ועברתי ספלנקטומי אסור לי לקבל את החיסון לקדחת צהובה?2.לכמה זמן תקף החיסון של טיפוס הבטן?3. ראיתי שיש המלצה לקבל חיסון נגד פוליו. האם צריך וכדאי?4.באיזה איזורים לקחת כדורים למלריה5. האם יש צורך בחיסונים נוספים? תודה על תשובתכם

אם קיבלת 2 חיסונים לצהבת A אין לך צורך בחיסונים נוספים חיסון טיפוס הבטן תקף ל 3 שנים אין צורך בחיסון קדחת צהובה או פוליו באזור הפארקים (קרוגר למשל) יש צורך בכדורים למניעת מלריה מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים