חיסונים לטיול מאורגן לתיאלנד

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

24/10/2009 | 20:18 | מאת: ורד

שלום לך ד"ר הורי נוסעים לטיול מאורגן בן-18 יום לתיאלנד, הם ישהו במלנות 3-4 כוכבים. הם יבקרו בבנקוק, קנצ'נבורי, צנג ראי וצאנג אי, פוקט, קופיפי, פאטיה. אבי חולה לב, עבר ניתוח מעקפים לפני כ-12 שנים ולפני כ-3 חודשים השתילו לו קוצב לב, אימי אסמטית ואלרגית להרבה תרופות. האם יש צורך בחיסונים? בתודה מראש ורד

25/10/2009 | 06:53 | מאת:

ממליץ להתחסן כנגד צהבת A וטיפוס הבטן מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה למטיילים טלפון 03-9666333 http://www.travelmed.co.il