האיים הקאריביים - שאלה..

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

30/03/2016 | 10:35 | מאת: -

שלום, אני ובן זוגי תכננו לנסוע לטיול בארה"ב ולאיים הקאריביים. יש לי מספר שאלות: האם יש צורך בחיסונים כלשהם ליעדים האלה? מבחינת נגיף הזיקה- ראיתי באתר משרד הבריאות שהנגיף נמצא גם בקאריביים ושאלתי היא- כמה זמן מהטיול נחשב זמן בטוח לכניסה להריון? בנוסף, ללא קשר להריון קראתי באתר משרד הבריאות שהדבקה בנגיף עלולה לגרום לחום, דלקת פרקים ובמקרים מסויימים ג'יליאן ברה- עד כמה זה נפוץ? אמצעי ההגנה היחד הוא ספריי דוחה יתושים? תודה רבה :)

1. כדאי להתחסן 2. אף אחד לא יודע את התשובה 3. חומרים דוחי יתושים יעילים כנגד עקיצות ובכך יכולים למנוע לא רק את נגיף הזיקה מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים