איך נקראים התרופות הבאות בפנמה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

01/02/2016 | 17:25 | מאת: עדי

שלום רב! אנחנו מנסים להשיג תרופות מסויימות בפנמה ואיננו מצליחים ואנחנו תוהים אם יש להן תחליף טוב או שהם נקראים בשם אחר בפנמה. דרמקומבין קרם/משחה פולידין נוזלי סינטומצין עזרקאין ג'ל (לא משחה) סילברול אגיסטן משחה כללית טיפות וכדורים ווגינאליים מי חמצן 3% אדקס ליקווי ג'ל 400 מ"ג נורופן ג'ל 200 מ"ג אופטלגין כדורים וטיפות בנוסף - אשמח להמלצה לכדורים שניתן להשיג בפנמה לטיפול באלרגיה בלתי מוסברת בעור שמופיעה בצורת פצעים קטנטנים אדומים שעם הזמןהופכים לשלפוחיות קטנטנות וכל זה מלווה בגירודים מטרפים ואין סופיים..

איני מכיר את שמות כל התרופות ברחבי העולם. אם תביאו את האריזות לבית המרקחת הרוקח יוכל לחפש עבורכם לפי השמות הגנריים שבעלון התרופה. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים