התייבשות במהלך טיול

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

06/10/2015 | 22:51 | מאת: רחלי

שלום רב, בתי מטיילת כעת בצפון אתיופיה, לאחר שהות במדבר חם מאוד כ 4 ימים, אתמול כשחזרה מהמדבר לעיר מקלה היה לה חום של 40 מעלות, היא הקיאה ושלשלה , והמשיכה לשלשל גם היום. היא נטלה כדורים להורדת החום, נכון לעכשיו ירד החום ל.36.9 . מקווה שלא יעלה שוב החום. מה עליה לעשות?היא פוחדת לגשת לבית החולים במקלה שמא תידבק במחלה כלשהי. אני גם לא יודעת עד כמה מתקדם הטיפול וכן אני חוששת מהידבקות באיידס דרך מחטים נגועות. תודה מראש רחלי אמא מודאגת מאוד.

לא מכיר דרך אחרת מפניה למרכז רפואי בחיפוש אחר עזרה באבחנה וטיפול. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים