נפאל וקוסטה ריקה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

22/09/2014 | 14:32 | מאת: roi

שלום רב, בעוד כשלוש שבועות אני עתיד לסוע לנפאל ומיד אחר כך לקוסטה ריקה. ב2009 הייתי במערב אפריקה ועשיתי מספר חיסונים yellow fever Typherix polio-ipv ב2008 עשיתי חיסון לכלבת ב1998 חיסונים בשם meningococcal, havrix, engerix. שאלה 1: האם אני צריך לעשות עוד חיסונים לנפאל או לקוסטה ריקה. שאלה 2: האם עלי לקחת כדורי מלריה מונעים. אם כן, האם אני חייב מרשם בשביל זה. תודה רבה, שבוע טוב, רועי

כדי לענות על השאלות יש לראות את פנקס החיסונים עם התאריכים של החיסונים הקודמים - פנה בבקשה למרפאת מטיילים באזור מגוריך מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים