חיסונים תחת השפעת מבטרה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

26/01/2020 | 10:14 | מאת: ליה

שלום. אני מטופלת במבטרה (אחת ל6 חודשים בהפרש של שבועיים). לפני שבועיים קיבלתי את המנה האחרונה לסבב של החצי שנה הקרובה. בסוף חודש מאי (בעוד 4 חודשים בערך) אני מתכננת לטוס לתאילנד ואני אצטרך לעשות חיסונים דוגמת הפטטיס a, טטנוס וטיפוס הבטן. רציתי לדעת האם זה אפקטיבי לעשות את החיסונים כחודש לפני הטיסה? בנוסף האם זה עלול להיות מסוכן? תודה

החיסונים לתאלינד לא כוללים חיסונים מסוג של "חי מוחלש" ולפיכך אין כל בעיה לקבל אותם. אפשר להתחיל חודש לפני הנסיעה חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים